24pikavippi

Pikavippi on rahoitusmaailman klassikko, joka on auttanut rahoitustarpeessa olevia ihmisiä jo kohta vuosikymmenten ajan. Aina on voinut luottaa siihen, että pikavippi tulee pelastavaksi enkeliksi, kun rahoitustarve on suurin.

Pikavippi on tyypillisimmillään muutaman sadan euron laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä. Tässäkin on kuitenkin poikkeuksia. Tietyt lainanantajat mahdollistavat takaisinmaksun lykkäämisen hyvinkin pitkälle, mutta tällöin maksettavaksi tulee ylimääräisiä kuluja. Suomalaisten tyypillisin pikavippi on 100–400 euron laina, joka maksetaan takaisin kuukauden kuluttua. Tärkein takaisinmaksua ohjaava tekijä on useimmiten pikavipin hakijan tulovirran aikataulutus. Joillekin palkka tulee tilille kuukauden lopussa, joillekin kuukauden keskivaiheilla.

Pikavippi on tyypillisimmillään 100–400 euron laina, joka maksetaan takaisin kuukauden kuluttua. 24pikavippi

Pikavippi mahdollistaa hankintoja, jotka jäisivät muuten väliin. Toisille nämä hankinnat ovat välttämättömiä elämiseen liittyviä menoja. Toisilla nämä menot ovat puolestaan viihteeseen liittyviä menoja. Yhteistä näille molemmille on se, että meno voi tulla yllättäen. Pesukone ei kysele hajotessaan päivämäärää tai palkkapäivää – se vain hajoaa. Sama pätee tarjoushintaiseen lentoon. Tarjous tulee silloin, kun se on tullakseen. Ja tarjous on hyödynnettävä tai sitten surkuteltava myöhemmin.