24pikavippi

Pikalaina on rahoitusratkaisu, joka tunnetaan monella nimellä. Toiset kutsuvat sitä pikavipiksi, mutta myös perinteinen pikalaina saa yhä kannatusta. Nimen pikalaina alkuperä on jo useiden vuosikymmenten päässä. Sen historiaan liittyy monia vaiheita, mutta vaiheet ovat sitäkin mielenkiintoisempia.

Ensimmäiset pikalainat myönnettiin kuluttaja-asiakkaille 2000-luvun alkupuoliskolla. Tuolloin ymmärrettiin, ettei asiakkailla ole enää aikaa odottaa perinteisten pankkien hitaita päätöksentekoprosesseja. Pankkien päätökset, kun saattavat edellyttää vakuuksia, takaajia ja monia dokumentteja. Näihin vaiheisiin tuhrautuu helposti aikaa useita päiviä, tai jopa viikkoja.

Ensimmäiset pikalainat myönnettiin asiakkaille 2000-luvun alkupuoliskolla. 24pikalaina

Pikalainat yleistyivät vauhdilla, kun pikalainatoiminnan hyödyllisyys ymmärrettiin laajalti. Asiakkailla oli paljon rahoitustarpeita, joita ei oltu vielä tyydytetty. Pikalaina ala sai kuitenkin pian alkunsa jälkeen huonon maineen, koska alalle pesiytyi paljon myös epärehellisiä toimijoita. Alalla ei ollut korkokattoja, mikä antoi lainanantajille vapauden periä haluamiansa korkoja. Nykyään pikalaina-ala on tarkkaan säädelty, mutta alalle mahtuu silti monenlaisia toimijoita. Siksi onkin tärkeää, että on tällaisia 24pikavippi-sivuston kaltaisia, puolueettomia sivuja, jotka antavat sinulle hyödyllistä tietoa pikalainoista.