24pikavippi

Laina on sana, joka kertoo omaisuudesta jonka toinen osapuoli antaa toiselle osapuolelle käyttöönsä. Omaisuuden luovutukseen kuitenkin sisältyy oletus siitä, että omaisuus luovutetaan takaisin osapuolelle, joka on sen luovuttanut toisen käyttöön.

Tavallisin esimerkki lainasta, on rahalaina. Omaisuuden toisen käyttöönsä luovuttava taho on tavallisimmin pankki tai rahoituslaitos. Toisena osapuolena, lainaajana on puolestaan yksityishenkilö, joka on rahoituksen tarpeessa. Lainaajana voi olla myös yritys tai yhteisö, kuten lainaajana voi olla yksityishenkilö.

Tavallisin esimerkki lainasta, on rahalaina. 24pikavippi

Yksityishenkilön ja rahoituslaitoksen välinen laina on rahalaina yksinkertaisimmillaan. Siinä rahoituslaitos, tavallisimmin pikavippiyritys, antaa yksityishenkilölle pienen rahalainan, jonka takaisinmaksu on joustava. Summaltaan laina on useimmiten 100–400 euroa ja maksuaika voi olla jopa kolme kuukautta. Laina mahdollistaa sen, että yksityishenkilö saa heti käyttöönsä rahoja, jotka hän saisi normaalisti käyttöönsä vasta paljon myöhemmin. Tämä antaa yksityishenkilölle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia elää eläämänsä. Laina on joustava ratkaisu.